söndag 28 februari 2010

Hej alla glada medlemmar i Gänget!

Nu tycker jag att det är dags för en planeringsträff - Jag tycker dessutom att det kan vara helt ok att ha en träff utan hundar. Vi behöver sitta ner i lugn och ro och planera den här vårens samt höstens aktiviteter. Ingen ska behöva känna att det är svårt att träffas för att det resulterar i 8 hundar och diverse bus.

Det kanske kan passa att vi träffas på något av stadens alla fina caféer eller hos någon frivillig? Upp med en hand den som känner att det skulle vara skoj med ett besök - annars tar vi det på lokal. Förresten finns det en trevlig lördags-buffé på Kina-Thai i gamla posten om vi vill sitta ner och äta istället... Tror att den startar vid 11-tiden.

Föreslår andra halvan av Mars - en veckokväll eller en lördags-lunch/eftermiddag...

Hör av er så bestämmer vi nåt´- just nu är det faktiskt inget på gång vilket är mycket ovanligt.

Tjingeling från Inger

måndag 8 februari 2010

Nya insatser bland medlemmarna i gruppen...

Igår var det utställning på Rommetravet med Svenska Hundklubben... Det var vissa Gårdisar från vår grupp som behagade vinna lite priser - Grattis Kurre! Vi får väl höra sedan hur det gick den andra halvan av dagen.

Lovis fick en 1:a, Lovande valp och håvade in en BIS i valpshowen - första utställningen för både matte och Lovis.

Grattis alla duktiga vovvar i vårat gäng!

Träffade en trevlig Gårdshundsfröken som jag försökte värva till vår grupp - hon är hjärtligt välkommen tillsammans med matte och husse - vi behöver verkligen lite fler damer i vårat gäng.../Tjingeling Inger