måndag 12 mars 2012

Dags för nya tag - 2012

Hej alla glada Gårdshunds-vänner. Oj vad tiden går... tycker att det alldeles nyss var höst och tid för att tänka på höstens och vinterns aktiviteter men nu får jag istället göra ett upprop för denna vår/sommar och höst.
Årsberättelsen som jag skickade in förra helgen (med eld i baken) innehöll dock en trevlig aktivitet från förra året - när vi var i Sveden på lek och träningsdag.

Mitt förslag är att vi försöker göra om den mycket lyckade dagen i vår igen... Är det fler som är intresserade av det? Har ansökt om årets pengar från årsmötet som samlades i Göteborg den den gångna helgen. Det brukar inte var anågra problem med den saken.

Är det någon som har något fler tips så är ni hjärtligt välkomna med dessa till mig. Du kan skicka mail via KONTAKT - bakom fliken ovan.

Tänkte ta ett tag med denna sida också... Ni som inte har skickat in bilder på era hundar får gärna göra det - tänkte skapa en sida (med flikar i övre kanten) där vi kan presentera våra vovvar.

Hör av er med era idéer så gör vi något skoj tillsammans - det går såklart bra att försöka göra något utanför Falun också men det har inte varit så lätt att få uppslutning för den typen av träffar tidigare - men man ska ju inte ge upp...

Vi hörs!